Viewed 54 times 0 Answers
0
دیگه هم دارم! مدرک کاردانی(فوقدیپلم) + ریز نمراتش به اضافه مدرک دیپلم( بدون کارنامه سوم دبیرستان) برای اپلای کافیه؟ یا کارنامه سوم دبیرستانم هم باید بذارم؟
2021-09-18 08:16:00 Canada ویزایدانشجویی #ریز نمرات
Similar Question:
#ریز نمرات

ی داشتم توی سایت دیوار اگهی هایی هست مبنی بر اعطای مدرم از دیپلم تا دکتری مورد تایید wes دارای ریز نمرات قابل ترجمه وغیره خواستم ببینم ایا کسی اطلاعی داره در رابطه با اینا میشه از اینا استفاده کرد واسه پذیرش ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
2021-09-01 11:42:00 #Canada [ریز نمرات] ویزایدانشجویی

من می خوام برای یک دوره post graduate کالج اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 03:44:00 #Canada [سابقه کار] ویزایدانشجویی

از کسی تا به حال ریز نمرات رو به صورت اینترنتی دریافت کردند؟ در دانشگاه آزاد ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در این خصوص بفرمایید
2021-09-25 07:30:00 #Canada [تا به حال] ویزایدانشجویی

من ترم هفتم بادانشگاهم تماس گرفتم بابت ریز نمرات گفتش که خودت از سایت دونه دونه در بیار نمراتتو بده ترجمه کنن مشکلی پیش نمیاد:/ باید همینکارو بکنم؟ مشکلی پیش نمیادبعدا؟ ترجمه رسمی هم نمیشه کرد با این شرایط، این هم مشکل ساز نمیشه؟
2021-10-16 03:06:00 #Canada [مشکلی پیش نمیاد] ویزایدانشجویی

کسی بخواد برای کالج اپلای کنه نیاز به ریز نمرات دبیرستان داره درسته؟ اگر دوران تحصیلش استان دیگه ای بوده و الان جای دیگه زندگی میکنه چطور باید ریزنمراتش بگیره؟؟
2021-10-17 12:16:00 #Canada [ریز نمرات] ویزایدانشجویی

دیگه هم بپرسم در مورد تای پسر من پدرش فوت کرده من هم یک تومور مغزی عمل کردم سال ۹۲ الان،سالمم ولی شنواییم رو تا ۷۵٪از دست داده ام ایا پسر من این موضوع رو مطرح بکنه که مثلا فعلا مادرم جوان هست و مشغول کار هست ولی چون حتما در میان سالی به همراهی من نیاز داره من باید برگردم بیماری زمین گیر کننده ای نیست ولی حوب نمیدونم عکس العمل افیسر ها در مقابل بیماری چطور هست کلا میگن بمون خونه پیش مامانت یا میگن باشه بیا ولی،زود برگرد چون باید برم مدارک رو یگیرم از بیمارستان و ترجمه کنم
2021-09-10 13:28:00 #Canada

من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 #Canada

من ۲۲ سالمه و دانشجوام اما میخوام وسط درسم برای کالج یه رشته ی دیگه اپلای کنم ( computer programming ) مثلا اما شنیدم تو این سن ریسک ویزا دارم این درسته ؟؟؟ از طرفی نمیخوام بگم دانشجو بودم و انصراف دادم و میخوام تغییر رشته بدم ! میتونم سابقه کار الکی ارائه بدم که مرتبط با کامپیوتر باشه برای راضی کردن آفیسر ؟
2021-08-30 11:20:00 #Canada

من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 #Canada

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

آهان فک کردم یه نمره خاصیه من که دو تا ریاضی تو فوق دیپلمم پاس کردم میشه همونارو ارائه بدم؟ به جای نمره سوم دبیرستان؟
2021-09-21 16:34:00 #Canada